Welkom !

De voorbije maand is er weer hard gewerkt op Capuyenberg, ondanks het slechte weer! We delen graag de laatste stand van zaken en wat er staat te gebeuren in de komende weken.


Woningen 1-2

De ruwbouw is opgestart en vordert snel!


Woningen 3-8

De finale afwerking is ingezet.

Alle woningen zijn gevloerd en de trappen worden geplaatst. De elektriciteit is aangesloten en de verwarming werkt. Tijd voor het plaatsen van de keukens en badkamers!

De weergoden zijn ons niet gunstig gezind: het is nog even wachten voor de grondwerken voor deze woningen.


Woningen 9-10

A terrace with a view!

 

Vanop het terras van woningen 9 en 10 heb je een goed zicht op de wadi. De boordstenen voor het wandelpad zijn ondertussen ook geplaatst.


Woningen 9-12

Klaar voor het pleisterwerk

 

De silo staat klaar om van start te gaan met de pleisterwerken. Binnen enkele weken zien deze woningen er een stuk ruimer uit!


Woningen 13-15

De ruwbouw en terrassen van deze woningen zijn afgewerkt.

Ondertussen worden de leidingen geplaatst zodat de dakopbouw kan beginnen. Vanaf dan zijn we minder afhankelijk van de grillen van de weergoden.

De betonplaten voor de tuinhuizen zijn geplaatst. Bij droger weer wordt de grond vooraan en in de tuin aangevuld tot het juiste niveau.


Algemeen

Ook in de ondergrondse parking wordt naarstig gewerkt.

Brandblussers en laadpalen worden geplaatst. Ook de valbeveiliging aan de inrit is geïnstalleerd, zodat in de komende weken ook daar een fietsenberging kan gemaakt worden.

“Elk nadeel heb z’n voordeel”: de overvloedige regenval was een goede test om te zien of het water wegblijft uit de kelder. Check!